Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

VVJ

De presentatie was grappig en hield ons elke seconde geboeid. Op een interactieve manier herinnerde Frederik ons aan de basisprincipes van goede communicatie.

Vlaamse Vereniging Jeugddiensten

Het was een zalige presentatie. Niet alleen door de inhoud, maar ook dankzij de manier waarop ze werd gebracht. Frederik is heel extravert – dat is duidelijk – maar vooral een inspirerende spreker. De praktische voorbeelden maken zijn verhaal ontzettend herkenbaar. We werden met de neus op de feiten gedrukt. Zo konden we niet anders dan ermee aan de slag te gaan in de praktijk.

De presentatie was grappig en hield ons elke seconde geboeid. Op een interactieve manier herinnerde Frederik ons aan de basisprincipes van goede communicatie. We zagen dingen die we kenden, maar door de unieke manier van brengen – met een goede combinatie tussen inzichten, interactie en animatie – staken we er heel wat van op.

Het professionalisme waarmee de sessie werd gegeven, werd zeer geapprecieerd. Ook de mini-brochures waren een echte meerwaarde! Ik voelde mij achteraf compleet weggeblazen en heb zelden zo’n boeiende sessie meegemaakt. Eigenlijk zou iedereen dit verplicht moeten volgen.