Meer voor jou en je team

Meer voor
jou en je team

de eerste stap naar groei is kennis en bewustzijn

Imboorling ondersteunt mensen in hun groeiproces om beter te communiceren. Want dat is cruciaal voor een goede samenwerking. Daarom gaan we ook breder dan onze in-company aanpak: één-op-één gesprekken, open sessies en teamactiviteiten.

Open sessie: enthousiast spreken voor een groep

Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je jouw impact als spreker te vergroten, en ontdek je hoe je jouw toehoorders op een enthousiaste manier op sleeptouw neemt doorheen je verhaal. Je gaat op zoek naar je eigen presentatiestijl. En je ontdekt hoe je je lichaam, stem en taal inzet om met impact te presenteren.

Deze opleiding wordt in een kleine groep gebracht. Zo kom je maximaal aan bod en leer je je zelfvertrouwen te vergroten in een veilige omgeving. En wees gerust; je wordt niet gefilmd. Je oefent op een uiterst praktische manier technieken zodat je boodschap echt blijft hangen.

Agenda

Volgende datum:

Maandag 7 en dinsdag 8 december 2020

Wil je erbij zijn of wens je meer info? Schrijf je in.

Een-op-een gesprek

We begeleiden je persoonlijk en gaan uit van jouw krachten en talenten. We tackelen thema’s als ‘staan voor je eigen mening’, ‘met meer zelfvertrouwen voor een groep staan’, ‘hoe luisteren naar de ander met meer empathie’ en zoveel meer, afhankelijk van jouw situatie. We zijn er namelijk van overtuigd dat communicatieve en sociale vaardigheden cruciaal zijn om voldoening uit je werk – én je leven – te halen.

Door de één-op-één aanpak maak je snel sprongen naar wat jij op het vlak van communicatie wilt bereiken. We geven geen pasklare oplossingen, maar verdiepen je kennis en leren je zelf op zoek gaan naar antwoorden die voor jou werken. Onze gesprekken vinden plaats in een huiselijke, vertrouwelijke en veilige sfeer.

Wens je er meer over te horen? Klik hier

Teamactiviteit

Wil je de dynamiek in je team verbeteren? Boek dan een teamactiviteit bij Imboorling. Je werkt er samen aan een gemeenschappelijk doel: communicatie, openheid, authenticiteit, samenwerking en leiderschap. Je ontdekt er ieders kwaliteiten en vaardigheden én je leert er gebruik van te maken. Na deze teamactiviteit heerst er een sterker gevoel van eenheid binnen je team.

Verwacht je aan een dynamische dag, vol verrassingen, plezier en inzichten. We gebruiken educatieve kaartspellen, oefeningen uit het improvisatietheater en humor. Elkaar beter leren kennen, grenzen verleggen, out of the box denken, open staan voor het idee van de ander én een positieve sfeer zijn er belangrijke uitkomsten van.

Zin om met je team een stap voorwaarts te zetten? Klik hier