Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Coca-Cola

Omdat we mochten experimenteren met gebaren, stem, houding, oogcontact enz. was het voor me een cadeau waaraan ik nog veel zal hebben.

Claire Faure
Senior Manager Leadership Development

  • Ik wou dat er meer van deze trainingen werden gegeven binnen CCEP. Waarom? Het up-skillen van communicatie leidt tot betere samenwerking en hogere productiviteit.
  • Intensieve en praktische training. Veel geleerd, getraind en geobserveerd hoe relatief kleine aanpassingen aan houding en communicatie een gigantische impact hebben op de perceptie en de gebrachte boodschap. Bovendien werd deze training gegeven door een communicatie-expert, die ons een gamma aan bruikbare tips meegaf. De training was gepersonaliseerd. Er was aandacht en ruimte voor iedere deelnemer om een persoonlijke vooruitgang te drillen. Dit alles met respect voor ieders grenzen. De learnings uit deze workshop zal ik niet alleen gebruiken bij het spreken voor groepen, maar ook meenemen in meetings en andere gelegenheden. De deelname aan de training heb ik als aangenaam ervaren.
  • Leuke en leerzame training. Voor iedereen relevant die wel eens moet presenteren in de functie.
  • Cursus werd gegeven in een zeer open sfeer met duidelijke verwachtingen en voldoende tijd tot praktische oefeningen.
  • Een zeer goede opleiding, die je uit je comfort zone haalt en waar je veel door bijleert. Een aanrader voor iedereen!
  • Zeer goede training, veel uit geleerd!
  • Fantastische opleiding! Komt zelden voor dat de hele groep zo betrokken is en niet is afgeleid door dagelijkse werkzaamheden. Hele goede trainer, en heel veel kunnen oefenen waardoor ook veel persoonlijke feedback. Kan deze training aan al mijn collega's aanraden!
  • Uitstekende opleiding: spannend, confronterend, leerrijk, interactief, grensverleggend... en leuk. Om de vele interessante topics, individuele en groepsoefeningen nog beter tot hun recht te laten komen, mag de opleiding van mij eigenlijk nog een dag langer duren. Super cursusleider!