Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Telenet

Na deze fantastische start kon mijn dag nadien niet meer stuk. Bedankt voor deze interessante opleiding die op een zeer aangename manier gebracht werd.

Arlette Verheyden
Technical Supervisor
Telenet

Ik zou graag een succesmoment met jullie delen. Deze ochtend was het meeting met mijn teamleden. Op het programma? De weekbriefing. Verplichte materie bestaande uit wat droge bullets. Maar tijdens de opleiding ‘Waarom zitten we rond de tafel’ heb ik wel wat dingen opgestoken. Ik ben de vergaderzaal binnengelopen en heb iedereen gevraagd om hun PC en mailbox open te zetten. Dat waren ze niet gewoon. Ik had dus hun volledige aandacht.

De weekbriefing stuurde ik door per e-mail en ik vroeg aan elk teamlid om een bullet voor te lezen. Alertheid alom! En veel mooier dan ik had durven dromen: de eerste lezer las het eerste puntje én herhaalde de boodschap in z’n eigen woorden naar zijn teamleden. Eens het goede voorbeeld werd gegeven, deed iedereen het. Teamleden begonnen spontaan aan te vullen, en de droge materie werd plots een fantastische en constructieve vergadering.

Na afloop kreeg ik niet alleen positieve reacties. Eén teamlid was wat uit zijn lood geslagen. Hij vroeg zich af of het iedere keer zo ging zijn. Daarop heb ik de gesloten vragen toegepast: “Vond je niet dat er veel interactie was? Ja toch? Was dit niet interessant? Ja? Is dat dan geen goed idee?”. Zijn antwoord: “Ja, eigenlijk wel. Het is wennen, maar het is goed op deze manier.”

Na deze fantastische start kon mijn dag nadien niet meer stuk. Bedankt voor deze interessante opleiding die op een zeer aangename manier gebracht werd.