Over ons

We zijn een organisatie met een duidelijke visie: de verbinding tussen mensen versterken. Want, we willen allemaal juist begrepen worden en vatten wat anderen juist bedoelen. We ondersteunen jou op weg in je zoektocht naar echt contact en verbinding met anderen. Je omgeving ervaart je als een fijnere collega, werknemer, leidinggevende, partner en vriend. Jij voelt je begrepen en voegt meer diepte en betekenis toe aan jouw relaties. Je zelfvertrouwen groeit. Je staat open voor je eigen gedachten en die van anderen.

Geen goede relatie zonder verbindende communicatie. Logisch, maar niet evident. Hoe druk je uit wat je voelt en waar je behoefte aan hebt? Hoe stel je grenzen zonder te eisen? Hoe neem je de kritiek van de ander niet persoonlijk? Op dat soort vragen krijg je bij ons een antwoord.

Weten hoe goed te communiceren, is iets wat geleerd kan worden. Daar zijn wij van overtuigd. De inzichten die wij je bieden, verbeteren je communicatie. Met collega’s en klanten. Met je leidinggevende. En met je partner en je kinderen. Onze sterke visie en ongeziene passie, grenzeloze expertise en beproefde eigen methode zorgen voor een leuke, leerrijke en interactieve manier van leren.